HOME SHAKLEE GIVEAWAYS BY ME PENGHANTARAN HUBUNGI


back2topibn2ism

Testimoni : ESP

Salam ceria!!!


Pagi nie saya nak share sharing seorang sahabat a.k.a opismate yang amalkan ESP.

On the start, Kak Laily beli ESP untuk bagi dekat kakak dia, since kakak dia tengah breastfeed baby..Oleh kerana banyak testimoni yang bagus untuk tambahkan production, maka  dengan murah hari Kak laily order ESP. Tapi, diberitakan kakak Kak Laily sedang menunggu masa untuk masuk ke dalam operation theatre & tak berani nak consume apa-apa suplemen kerana masa fibroid yang sudah besar.

So, ada tak ada, Kak Laily kena la hadap ESP tu kan... Since ESp juga membantu kes-kes penurunan berat badan, maka dengan happy nya dia amalkan je ESP tu pagi & malam.
As the result, dia sangat puas hati sebab berat turun, seluar slack dah terasa kelonggarannya.
The happiness even double bila Kak Laily terasa kulit makin halus dan mulus gitew...ahaks...
Tak rugi pun kan....




----------------------------------------------------------------------------------------------
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.

Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia.

Pilihan COD - Ibu Pejabat POS Besar KL, Central Market, Dayabumi, Bangi & Kajang.

Hubungi saya,
Telefon : 013-398 4050
Whatsapp : 013-630 4050
Email : nadhira.haqim@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...